Skip to content

hehe pertama neng word press

Oktober 30, 2013

ra nyongko yo ora kiro, ternyata aku yo nduwe wordpress, berawal dari pengen nduwe poto profil koyo neng komen2 blog, trus ku takon mas ndop. trus akhire aku kon ndaptar sek neng word pres.. eh ternyata wes nduweGambar

akhire aku lali pasword e.. tapi akhire aku mbukak email njaluk paswod anyar,, akhirnya jadi deh potingan iki,, 😀

Iklan

From → Uncategorized

5 Komentar
  1. Hahahahhahahahahahahha….

  2. haha ono opo kang? 😀 isin aku,,

  3. enak an ndi dib??? blogspot po wordpress??

    • jek enak belogsepot koyok e mbah,,, aku gag terlalu dong.. piye jal? menurutmu sin??

  4. iyo trahtau nduwe…tpi ora dong yo’an…Hahaha
    http://mochklisin90.wordpress.com/

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: